Misa-Misa Little Child
| Subiect: Misa(fata care mereu e cu cate o carte inmana) Vin Oct 17, 2008 6:56 pm | |
| Era o zi friguroasa de toamna si neavand ce face Misa se duse la biblioteca cautand o carte interesata de citit. Dupa indelungi cautari gaseste o carte pe placul ei,una cu vampiri, bineinteles,asa ca se aseaza pe un fotolui si incepe sa citesca....."Ammm........,se gandeste ea dupa vreo doua ore,tare frumoasa cartea asta,exact asa cum imi place mie...." | |
|
Ayame Admin
Mesaje : 178 Data de înscriere : 17/05/2008 Varsta : 29 Localizare : Tokio (~Galati~)
| Subiect: Re: Misa(fata care mereu e cu cate o carte inmana) Lun Oct 20, 2008 10:47 am | |
| Ayame dorea putina liniste si pace asa ca ii veni o idee... -BIBLIOTECA!!! Acolo pot sta linistita, citesc o carte.... Ajunsa in biblioteca... -Buna Misa! Ce citesti? | |
|
Misa-Misa Little Child
| Subiect: Re: Misa(fata care mereu e cu cate o carte inmana) Mar Oct 21, 2008 5:21 pm | |
| -Ooo.....Tu erai Ayame-cha.......M-ai speriat!Pai uite am gasit o carte tare interesanta si putin infricosatoare ..... E despre vampiri,bineinteles!Se numeste "Vampirul Lestat".........Nu am citit foarte mult ,dar pana acum e foarte frumoasa. Daca vrei ti-o imprumut... | |
|
Ayame Admin
Mesaje : 178 Data de înscriere : 17/05/2008 Varsta : 29 Localizare : Tokio (~Galati~)
| Subiect: Re: Misa(fata care mereu e cu cate o carte inmana) Mier Oct 22, 2008 9:56 am | |
| - Multumesc dar acum citesc si eu o carte, "Ghost Wish". Daca vrei ti-o pot imprumuta ^^. De fapt ce-ar fi daca atunci cand terminam de citit cartile sas ni le imprumutam una alteia? ^^ | |
|
Misa-Misa Little Child
| Subiect: Re: Misa(fata care mereu e cu cate o carte inmana) Mier Oct 22, 2008 8:23 pm | |
| -Daaaaaaaaaaaaaaa!!!!Suna bine!Atunci mai asteptam putin si dupa aceea face schimbul... De abia astept!!! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Misa(fata care mereu e cu cate o carte inmana) | |
| |
|