| Prezentarea personajelor | |
|
+14Akani Misa-Misa ebina midori Aoi Nagisa Raye Sora Naegino Amu-chan Ayumi Casy Fujiwara Neko Moka zoey Sakura Haruno Ayame 18 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Ayame Admin
Mesaje : 178 Data de înscriere : 17/05/2008 Varsta : 29 Localizare : Tokio (~Galati~)
| Subiect: Prezentarea personajelor Dum Mai 18, 2008 12:57 pm | |
| IMPORTANT: PUTETI INVENTA INFORMATIILE DESPRE PERSONAJ (EX: SASUKE - FATA CARE II PLACE ESTE LAYLA DE LA KALEIDO STAGE), ELE NU TREBUIE SA FIE NEAPARAT ADEVARATE! FITI CAT MA CREATIVI! Nume: Prenume: Varsta: Localitatea: Culoarea parului: Culoarea ochilor: Puteri: Dorinte: Temeri: Baiatul/Fata de care ii place: Descriere: Poza:Nume: Kousaka Prenume: Ayame (Tamaki) Varsta: 16 ani Localitatea: Tokio Culoarea parului: Roscat Culoarea ochilor: Rosu-galben Puteri: Butterfly Blast si Mew Mew Dorinte: Sa fie celebra, sa gaseasca dragostea si sa fie fericita Temeri: Paianjenii Baiatul/Fata de care ii place: Yuri Killian Descriere: Are puteri capatate de la bunica sa si in plus puteri de Mew Mew Poza: Eu in forma umana Eu ca Mew Mew
Ultima editare efectuata de catre Ayame in Dum Iun 15, 2008 11:35 am, editata de 3 ori | |
|
| |
Sakura Haruno Anime Girl/Boy
Mesaje : 103 Data de înscriere : 18/05/2008 Varsta : 29 Localizare : ~KoNoHa~
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Dum Mai 18, 2008 4:50 pm | |
| Nume:Haruno Prenume:Sakura Varsta:12-13(I parte) 15 ani(shippuuden) Localitatea:Konoha Culoarea parului:roz deschis Culoarea ochilor:verzi Puteri:pai... se pricepe la genjutsu si e ninja medical Dorinte:sa ma gandesc vroia sa il aduca pe sasuke inapoi in konoha, dar dupa ce a vazut ca nu are cum, a decis sa treaca la itachi(nu cred ca se supara nimeni daca inventez si eu ceva ca totusi mie nu-mi place de sasuke) Temeri:ca sasuke, naruto si lee sunt in pericol Baiatul/Fata de care ii place:la inceput de sasuke, iar dupaia de itachi, cu care a ramas(deci cum am spus...nu cred ca se supara nimeni daca inventez si eu ceva ) Descriere:o fata desteapta, putin cam nervoasa si destul de incapatanata, uneori putin pesimista si...cam atat Poza: | |
|
| |
zoey Little Child
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Mier Mai 21, 2008 11:38 am | |
| Nume: Zoey Prenume: Hanson Varsta: 16 ani (15 martie) Localitatea: Tokio Culoarea parului: Roscat (ca Mew Mew Roz) Culoarea ochilor: Caprui (ca Mew Mew Roz) Puteri: Mew Mew Dorinte: Fericire deplina alaturi de Mark Temeri: Sa nu fie raniti cei din jurul sau Baiatul/Fata de care ii place: Mark Descriere: ... Poza: Forma umana Mew Mew Pisicuta Zoey | |
|
| |
Moka Anime Girl/Boy
Mesaje : 51 Data de înscriere : 21/05/2008 Varsta : 28 Localizare : Buzau
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Mier Mai 21, 2008 6:05 pm | |
| Nume: Akashiya Prenume:Moka Varsta:17 Culoarea parului:roz (cand e vampir gri) Culoarea ochilor:verzi(cand e vampir rosii) Puteri:se transforma in vampir de grad S Dorinte:sa fie alaturi de Tsukune Temeri:apa Baiatul de care ii place:Tsukune Aono Poza: in general cand se transforma | |
|
| |
Fujiwara Neko Little Child
Mesaje : 48 Data de înscriere : 31/05/2008 Varsta : 30 Localizare : Tulcea
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Sam Mai 31, 2008 8:32 am | |
| Nume:Fujiwara Prenume:Neko Varsta:15 ani Localitatea:Tokyo Culoarea parului:Rosu Culoarea ochilor:Rosii , dar schimbatori Puteri:Este jumatate pisica si este o excelenta luptatoare. Dorinte:Sa devina un model renumit si sa se intoarca in Lumea Stafiilor. Temeri:Fata nu recunoaste ca s-ar teme de nimic. Baiatul/Fata de care ii place:Nici unul. Descriere:Neko este defapt o stafie care a venit din Lumea Stafiilor cu mult timp in urma , cand era urmarita de niste stafii.S-a refugiat aici , iar acum a ajuns un model renumit.Este usor nesuferita , insuportabila si uneori se crede centru universului.In lupte insa devine foarte serioasa si de asemenea foarte puternica.Ii place sa fie in centrul atentiei , mai ale spe platourile de filmare sau in fata aparatelor foto.Ar vrea sa se intoarca inapoi in Lumea Stafiilor , la vechile ei "preocupari" , insa odata ce a pasit in Lumea Umana poarta spre Cealalta Lume s-a inchis pentru ea. Poza: | |
|
| |
Casy Little Child
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Sam Mai 31, 2008 12:07 pm | |
| Nume:Namin Prenume:Casy Varsta:17 ani Localitatea:Irlanda Culoarea parului:albastru Culoarea ochilor:o combinatie de galben cu portocaliu Puteri:controleaza magia Dorinte:sa ajunga la prietenii sai pe care ia pierdut de la prabusirea vasului (e o poveste lunga) Temeri:--- Baiatul/Fata de care ii place:--- Descriere:teroretic vorbind este un insotitor al vasului.Ii place sa-i ajute pe ceilalti si este cea mai priceputa in munca de echipa.Are o gandire cat se poate de matura, o fire directa dar si foarte optimista este una dintre preferatii pasagerilor. Poza: povestea:este in engleza, deci nu e un personaj inventat It was a clear, crisp day aboard the luxury cruise ship Oceanic Star. The massive ship cut through the indigo water with precision on her way around the world. Tourists aboard enjoyed the weather on deck by sunbathing or frolicking in the warm pool. It was a day like any other for them, carefree and relaxed, but all was not as it seemed... A sharp sound split the air and a shudder resounded throughout the ship. Deck chairs overturned, and sunbathers were thrown roughly to the deck amid a tangle of gear, people and personal items. The people aboard were in a state of panic. What could have happened? The well trained crew tried to regain order and, following orders from the Captain, began moving the passengers to the lifeboats. Chaos ensued as passengers realized that their worst fears had been realized...the ship was going down. As they boarded the lifeboats and paddled away, a sense of panic began to overcome them and many passed out from the exertion. Upon awakening they found they had been stranded on an isolated island with nothing and no one else around except for a few shattered remains of the ship and a few boxes of supplies. If these strangers are to survive this ordeal they must put aside their petty differences and work together. A few survivors set out to gather any resources they could find on the island. In doing this they began to see that this island was not as barren as they thought and was full of life and resources that, properly used, might help them make their way back home. This is where you join them. Let the adventure begin... | |
|
| |
Ayumi Little Child
Mesaje : 4 Data de înscriere : 28/06/2008 Varsta : 29 Localizare : Somewhere in my world...
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Sam Iun 28, 2008 11:40 pm | |
| Nume: Serizawa Prenume: Ayumi Varsta: 18 ani Localitatea: Osaka Culoarea parului: Blond Culoarea ochilor: Albastri Puteri: Este un vampir, face parte dintr-o din familia regala, fiind o printesa, poate suporta lumina soarelui, poate sa isi controleze pofta de sange si a lucrat ca asasin pentru 2 ani. Dorinte: Sa scape de VampireSlayers, sa-si revendice locul de printesa si sa-l revada pe Mark, prietenul ei din copilarie. Temeri: Ca Angelique, sora ei mai mica, sa pateasca ceva rau. Baiatul pe care il place: Mark Descriere: Cand avea 16 ani familia ei a fost atacat de VampireSlayers, o organizatie menita sa distruga toti vampirii existenti. Parintii ei mor in acea azi, dar ea si sora ei mai mica reusesc sa scape. Ajunge in Tokio unde lucreaza ca asasin pentru 2 ani, iar apoi afla ca VampireSlayer ii gasisera urma si pleca din Tokio. Acum este cantareata si locuieste impreuna cu sora ei mai mica intr-un apartament din Osaka, Poza: | |
|
| |
Amu-chan Little Child
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Mar Iul 01, 2008 5:04 pm | |
| Nume: Hinamori Prenume: Amu Localitatea: Tokio Culoarea parului: Roz Culoarea ochilor: Galben-Maro Puteri: Amulet Heart, Amulet Spade, Amulet Clover Dorinte: Sa se arate pe ea insesi Temeri: Sa nu isi piarda prieteni(miki,ran,su) Baiatul/Fata de care ii place: Ikuto,Tadase Descriere:... Poza: Forma umana Transformare cu Miki (sus) ,Ran(jos), Su(dreapta) Su ,Ran,Miki | |
|
| |
Sora Naegino Little Child
| Subiect: sper sa va placa ideea mea Joi Iul 03, 2008 11:13 pm | |
| Nume:Naegino Prenume:Sora Varsta:16 Localitatea:Beijin Culoarea parului:Roscat Culoarea ochilor:Verzi Puteri:Vrajitoria Dorinte:Sa se razbune pe cei care ii fac rau Temeri:Serpii Baiatul/Fata de care ii place:Ayumu Narumi Descriere:Incapatanata si indrazneata (Imi pare rau dar poza nu pot sa o pun ) | |
|
| |
Raye Little Child
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Mier Iul 09, 2008 5:44 pm | |
| Nume: Hino Prenume: Raye Varsta: 16 ani Localitatea: Osaka Culoarea parului: Negru Culoarea ochilor: albastri-purpuri Puteri:Mars Fire Ignite,Mars Fireball Charge,Mars Firebird Strike,Fire Storm,Celestial Fire Surround,Mars Flame Shooter Dorinte: sa fie o preoteasa a unui templu(pagan..) Temeri: Sa piiarda toate persoanele pe care le iubeste(prietenii si familiia) Baiatul pe care il place: Yuchirouu Descriere: Este o fata puternica,ambitioasa,diplomatica,incapatanata.Locuieste in Tokyo impreuna cu bunicul ei. Poza: TransformataForma umana | |
|
| |
Aoi Nagisa Little Child
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Lun Iul 14, 2008 3:36 pm | |
| Nume: Aoi Prenume: Nagisa Varsta: 15 ani Localitatea: Osaka Culoarea parului: Roscat Culoarea ochilor: Rosii cu roz Puteri:- Dorinte:- Temeri:- Fata care ii place:Suzuma Descriere: Este o fata draguta cu o personalitate puternica.. Poza: | |
|
| |
ebina midori Little Child
Mesaje : 1 Data de înscriere : 03/09/2008 Varsta : 29 Localizare : prima la dreapta ^____^
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Mier Sept 03, 2008 7:12 pm | |
| Nume:Cross Prenume:Yuuki Varsta:17 Localizarea: Culoarea parului:maro Culoarea ochilor:intre maro si portocaliu Puteri:vampir Dorinte:sa nu afle nimeni secretul ei si al scolii Temeri:sa nu ii suga nimeni sangele in afara de Zero si Kaname Baiatul care ii place:Zero Kiryu Descriere:A fost pierduta de familia ei adevarata si este fiica adoptiva a directorului academiei Cross. In academie sunt 2 tipuri de clase: clasele de zi formate din elevi normali si clase de noapte formate numai din vampiri. Aceasta are un frate mai mare pe nume Kaname Kuran din clasele de noapte, dar ea nu stie inca. Esste o fata activa si draguta, iar cateodata poate fi nervoasa. Familie: Tatal sau adoptiv"Chairman Chess", fratele sau Kaname si prietenul sau din copilarei Zero(cred ca ii va deveni iubit) | |
|
| |
Misa-Misa Little Child
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Vin Oct 17, 2008 6:19 pm | |
| Iata si fisa personajului meu: Nume:Amane Prenume:Misa(desi prietenii imi spun Misa-Misa) Culoarea parului:blond(gri atunci cand e vampir) Culoarea ocholor:aurii(purpurii ca si vampir) Puteri:vampiritza Temeri:ca iubitul ei Kaname sau ca prietenul ei cel mai bun Light sa moara Baiatul care ii place:Kaname Clan Descriere:Misa este o adolescenta(are 17 ani) nebunatica si plina de viata careia ii place mult modelingul,dar nu numai atat,ci este si cantareata de mare succes.Toate astea fiind prezentate ca activitati din viata de zi cu zi, dar Misa mai are si un mare secret:este vampirita(ca si iubitul ei Kaname) si inca una cu sange nobil ca si el.Il cunoaste pe Kaname dintr-o intamplare si se indragosteste de el,desi l inceput el o respinge,mai tarziu ajung sa fie iubiti si chiar se logodesc,luptand pentru dragostea lor in lumea cruda a vampirilor. Familie:parintii Amreea si Edward de Wayles(nobili proveniti dintr-o veche familei de vampiri),fratele ei Renji de Wayles(mai tarziu isi schimba numele in Abarai),logodnicul ei Kaname Clan , verisorul ei iubit Leon si a aflat (mai tarziu) ca are un alt verisor(mai indepartat)Zero Kiryuu....
Ultima editare efectuata de catre Misa-Misa in Vin Noi 21, 2008 8:37 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Misa-Misa Little Child
| |
| |
Akani Little Child
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Mier Oct 29, 2008 9:18 am | |
| Nume: Hiruru Prenume: Amaye Varsta: 15 ani Culoarea parului:Verde Culoarea ochilor: Se coloreaza intro anumita culoare dupa dispozitie(magie pura) Puteri:Telechinezie Dorinte:Lumea sa ramana in siguranta intotdeauna Temeri:Intuneric Baiatul pe care il place:Alex Descriere:Timida,amuzanta,frumoasa dar totusi,uneorio,cam rasfatata si enervanta. conteaza ca am inventat? | |
|
| |
Eclair Little Child
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Joi Noi 20, 2008 10:48 am | |
| Nume:Tisdale Prenume:Eclair Varsta:17 Localitatea:japonia Culoarea parului:roscat,mov Culoarea ochilor:caprui spre verzi Puteri:se transforma in mai multe forme dupa ani multi ,puterea are un ruj care atunci cand scrie cu el undeva distruge orce,apoi in alta fransformare are bomboane explozive si mai multe puteri Dorinte:niciuna Temeri:niciuna Baiatul/Fata de care ii place:il placea pe un doctor mai demult cand era transformata Descriere:e o fata foarte frumoasa puternica se retrage dintro familie foarte bogata ea lucreaza ca agent la G.O.T.T sa opreasca infractori Poza: | |
|
| |
Kanon Little Child
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Mier Feb 11, 2009 8:19 pm | |
| Nume:Sano Prenume:Shina Varsta:18 Localitatea:japonia Culoarea parului:Brunet Culoarea ochilor:Caprui Puteri:- Dorinte:putin pervers Temeri:nu are Baiatul/Fata de care ii place:inca de nimeni Descriere: este basistul trupei japoneze An cafe,are prieteni multi si e un baiat talentat si frumos,locuieste in Japonia .. are un frate mai mic si o sora mai mare.. Poza: | |
|
| |
hina_akatsuki Little Child
Mesaje : 9 Data de înscriere : 11/03/2009 Varsta : 28 Localizare : Konoha
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Mier Mar 11, 2009 6:50 pm | |
| Nume:Hyuuga Prenume:Hinata Varsta:13 ani Localitatea:Konoha,Japonia Culoarea parului:mov inchis Culoarea ochilor:gri spre albastru Puteri:blocarea adversarului cu privirea,controleaza magia rea Dorinte:sa ajunga fotomodel Temeri:vampiri Baiatul de care ii place:Itachi,un baiat chipes si puternic din organizatia Akatsuki...de unde este si ea si mai este un baiat,Naruto.Nu se poate hatari care este mai dragutz Descriere:Par scurt si indigo,putin timida...accepta cu usurinta provocariele,inalta si slaba. Poza: | |
|
| |
temari-chan Little Child
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor Mier Apr 01, 2009 9:47 am | |
| Nume: Konyta Prenume:Temari Varsta:11-12 ani Localitatea: Tokyo Culoarea parului:Blonda Culoarea ochilor:Verzi ( parca ) Puteri: jutsu Dorinte:De a deveni cea mai buna foto-modelista Temeri:- Baiatul/Fata de care ii place: Kurogane Descriere:E o fata cool, care ii [place sa aibe muulti prieteni! Poza: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prezentarea personajelor | |
| |
|
| |
| Prezentarea personajelor | |
|