Anime Luv
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Kira vs. L

In jos 
5 participan?i

Kira sau L
Kira
Kira vs. L Vote_lcap33%Kira vs. L Vote_rcap
 33% [ 2 ]
L
Kira vs. L Vote_lcap67%Kira vs. L Vote_rcap
 67% [ 4 ]
Total voturi : 6

AutorMesaj
Ayame
Admin
Admin
Ayame

Data de înscriere : 17/05/2008
Varsta : 29
Localizare : Tokio (~Galati~)

Kira vs. L Empty
MesajSubiect: Kira vs. L   Kira vs. L Icon_minitimeDum Iun 01, 2008 1:16 pm

Pe cine alegeti? Pe Kira sau pe L? Apropo, ca sa fie mai interesant specificati si motivul pt care l-ati ales pe unul din cei doi Very Happy!
Incep eu...
Il aleg pe L pt. ca nu vrea (vroia) decat sa-l prinda pe Kira si sa faca bine lumii. Daca Kira nu l-ar fi ucis raspunsul meu ar fi fost Kira dar asa este L.
Kira vs. L 555hgf10
Sus In jos
https://animeluv.forumgratuit.ro
Moka
Anime Girl/Boy
Anime Girl/Boy
Moka

Data de înscriere : 21/05/2008
Varsta : 28
Localizare : Buzau

Kira vs. L Empty
MesajSubiect: Re: Kira vs. L   Kira vs. L Icon_minitimeVin Iun 06, 2008 7:01 pm

Eu il aleg pe Kira.Laight este foarte dragut si destept si L era destept ,dar il prefer pe Laight
Sus In jos
Sakura Haruno
Anime Girl/Boy
Anime Girl/Boy
Sakura Haruno

Data de înscriere : 18/05/2008
Localizare : ~KoNoHa~

Kira vs. L Empty
MesajSubiect: Re: Kira vs. L   Kira vs. L Icon_minitimeMar Iun 10, 2008 8:20 am

il prefer pe L pt ca.... pt ca.... Rolling Eyes mi se pare amuzant felul in care arata What a Face si ca e destept si ca vrea sa-l prinda pe kira Razz
Sus In jos
Aoi Nagisa
Little Child
Little Child
Aoi Nagisa

Data de înscriere : 14/07/2008

Kira vs. L Empty
MesajSubiect: Re: Kira vs. L   Kira vs. L Icon_minitimeMier Iul 23, 2008 9:28 am

Poi eu il prefer pe Kira!Mi se pare mai inteligent si mai dragut..si imi place mai ales ideea lui de a face lumea mai buna fara sa mai existe oameni rai..la L chiar ii place lumea asa cum e..plina de oameni rai..asta s-ar dovedii ca el e rau si deaia ii place lumea asa dar nici el nu e rau..el se considera drepatea,exact ce face si Kira si crede la L e rau pentru ca vrea sa-l opreasca.
Sus In jos
Misa-Misa
Little Child
Little Child
Misa-Misa

Data de înscriere : 26/07/2008
Varsta : 32

Kira vs. L Empty
MesajSubiect: Re: Kira vs. L   Kira vs. L Icon_minitimeVin Oct 17, 2008 7:32 pm

Eeeeeeeeeeeeeeeeeiiiii......................e cam greu pentru mine pentru ca,asha cum s.ar zice, sunt inplicata direct in toata povestea Wink
Cu sinceritate va spun ca inca de la inceputul serialului l.am admirat pe Light,dupa cum shtiti flower.L.am admirat pentru frumusete,pentru inteligenta si mai ales pentru ca voia sa faca o lume mai buna,chiar daca mai tarziu a inceput sa omoare si oameni nevinovati.Toate astea au fost inainte de moartea lui L Crying or Very sad ,dar dupa am simtim o profunda simpatie pt L si,daca ati vazut ultimul episod,mi.am dat seama ca L l.a iertat pe Light pt ca l.a omorat si,cumva,"i.a iesit in intapinare" atunci cand a murit.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Kira vs. L Empty
MesajSubiect: Re: Kira vs. L   Kira vs. L Icon_minitime

Sus In jos

Kira vs. L
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Luv :: ANIME ZONE :: Death Note-
Mergi direct la: