Ayame Admin
Mesaje : 178 Data de înscriere : 17/05/2008 Varsta : 29 Localizare : Tokio (~Galati~)
| Subiect: Kira vs. L Dum Iun 01, 2008 1:16 pm | |
| Pe cine alegeti? Pe Kira sau pe L? Apropo, ca sa fie mai interesant specificati si motivul pt care l-ati ales pe unul din cei doi ! Incep eu... Il aleg pe L pt. ca nu vrea (vroia) decat sa-l prinda pe Kira si sa faca bine lumii. Daca Kira nu l-ar fi ucis raspunsul meu ar fi fost Kira dar asa este L. | |
|
Moka Anime Girl/Boy
Mesaje : 51 Data de înscriere : 21/05/2008 Varsta : 28 Localizare : Buzau
| Subiect: Re: Kira vs. L Vin Iun 06, 2008 7:01 pm | |
| Eu il aleg pe Kira.Laight este foarte dragut si destept si L era destept ,dar il prefer pe Laight | |
|
Sakura Haruno Anime Girl/Boy
Mesaje : 103 Data de înscriere : 18/05/2008 Varsta : 29 Localizare : ~KoNoHa~
| Subiect: Re: Kira vs. L Mar Iun 10, 2008 8:20 am | |
| il prefer pe L pt ca.... pt ca.... mi se pare amuzant felul in care arata si ca e destept si ca vrea sa-l prinda pe kira | |
|
Aoi Nagisa Little Child
| Subiect: Re: Kira vs. L Mier Iul 23, 2008 9:28 am | |
| Poi eu il prefer pe Kira!Mi se pare mai inteligent si mai dragut..si imi place mai ales ideea lui de a face lumea mai buna fara sa mai existe oameni rai..la L chiar ii place lumea asa cum e..plina de oameni rai..asta s-ar dovedii ca el e rau si deaia ii place lumea asa dar nici el nu e rau..el se considera drepatea,exact ce face si Kira si crede la L e rau pentru ca vrea sa-l opreasca. | |
|
Misa-Misa Little Child
| Subiect: Re: Kira vs. L Vin Oct 17, 2008 7:32 pm | |
| Eeeeeeeeeeeeeeeeeiiiii......................e cam greu pentru mine pentru ca,asha cum s.ar zice, sunt inplicata direct in toata povestea Cu sinceritate va spun ca inca de la inceputul serialului l.am admirat pe Light,dupa cum shtiti .L.am admirat pentru frumusete,pentru inteligenta si mai ales pentru ca voia sa faca o lume mai buna,chiar daca mai tarziu a inceput sa omoare si oameni nevinovati.Toate astea au fost inainte de moartea lui L ,dar dupa am simtim o profunda simpatie pt L si,daca ati vazut ultimul episod,mi.am dat seama ca L l.a iertat pe Light pt ca l.a omorat si,cumva,"i.a iesit in intapinare" atunci cand a murit. | |
|